//Black



Addmaths
Sunday, 7 December 2014 | 13:46 | 0 comments


Assalamualaikum and Hai everyone!
Okay, harini sampai ke pagi buat addmaths and alang alang tu tunggu subuh sekali lah hahaha.
Takut tak terbangun apa pun dak.
Sekarang pun dah pukul 5.48 pagi.
Okay addmaths lagi satu topic and then habis yayyy.
Kalaulah "dia" tau aku tak tidur lagi ..
hahaha memang sah aku kena nanti.
 Bukan apa, time time macam ni lah yang syok buat addmaths pun.
Sorry bro. 
Actually aku rindu Sabil. HAHAHA. K taktau kenapa. 
Em okaylah subuh pun dah nak masuk.
Mornight everyone!

xoxo.

Permulaan
Saturday, 6 December 2014 | 11:26 | 0 comments





Assalamualaikum and Hi everyone,
       HAHAHAHAHAHA. 
Okay rasa macam SS sikit sebenarnya hahaha.
 Okay semua orang tengah buat addmaths. 
And aku tengah edit blog yang entah zaman bila ni.
 Hahaha tapi takpalah biar ja lah hahaha okay. 
Aku rindu .... hahaha k takdak kena mengena.
 Hahahaha okaylah goodnight everyone! 


xoxo.